Hur berättar man en hemlighet...

...tror att vi just har gjort det!

torsdag 28 juli 2011

Vilken fantastisk dag!

Kl 8 i morse knackade det på dörren och in kom Henrik och Ulla. Jag måste ha sett bra förvånad ut för jag väntade mig inte dem fören ett par timmar senare.
Både Henrik och Ulla är totalt förälskade i lila Hilda och hon har spenderat största delen av dagen i deras famnar.
När läkaren kom in i morse och såg att de hade kommit så frågade hon om jag ville bli utskriven, vilket man ju inte tackar nej till!
Sagt och gjort. Ett par timmar senare fick vi lämna sjukhuset med vår lilla Hilda. Exakt 8 veckor och 1 dag efter sin födelse.
Nu sitter vi på hotellet, ett lägenhetshotell med två rum, kök och toa. Här kan vi laga egen mat och bara vara. Det är ungefär 15 minuter till Sjukhuset med en ricksha. Vi kommer ju att behöva åka till Signe på dagarna, men då kan Ulla stanna hemma och passa Hilda.

I morgon behöver dock Hilda ut och åka igen för då kommer det en fotograf till sjukhuset som skall fota dem inför passet.
På måndag kommer en tjänsteman från svenska konsulatet och tittar på flickorna och på tisdag skall vi åka till konsulatet för att påbörja ansökan om svenskt medborgarskap och deras pass. Har vi riktig tur så har vi nog passen klara en dryg vecka senare.

Signe har kommit ur Cpapen och ligger med syrekupan. Hon äter hela 14 ml per mål och magen känns mycket mjuk och fin. Läkarna är nöjda med hennes framsteg. Hon har haft ett par dagar då hon varit lite slö men nu börjar hon bli pigg igen! :)

Livet känns så mycket bättre idag!! <3

/M

7 kommentarer:

  1. =) Skönt att han är hos dig! Kram
    /Pia

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt! Mysigt att ni får vara tillsammans. Och skönt att höra att Signe är ur Cpap:en och att hon får i sig mera mat! Heja Signe!
    Massor med kramar till er alla!
    Kram Louise

    SvaraRadera
  3. Så innerligt glad för din skull!
    Kram Anu/Nipi

    SvaraRadera
  4. Härligt, äntligen åt rätt håll! Är så glad för er skull! Hoppas nu att allt pappersarbete löser sig smidigt.. Största kramen! / Anna, Emma & Anders

    SvaraRadera
  5. Äntligen lite medgång med det mesta! =) Håller tummarna att det fortsätter så! =) Hoppas att ni får klarat av pappersarbetet snabbt så ni kan komma hem snart! <3

    SvaraRadera
  6. Så roligt att höra! Håller tummarna att allt rullar på framåt! Kram kram

    SvaraRadera
  7. Skönt att läsa om flickornas framsteg. Håller tummarna att pappers fixandet går smidigt. Kram Pernilla (spyken)

    SvaraRadera