Hur berättar man en hemlighet...

...tror att vi just har gjort det!

tisdag 19 juli 2011

En dag kvar!

Ja, ni läste rätt! Hilda mår så himla bra så i morgon (onsdag) kommer hon få flyttat ut från avdelningen och in till mig. Jag bor numera i ett rum på sjukhuset.
Jag är hos henne fyra-fem gånger per dag nu. Allt för att lära känna henne maximalt och för att komma in i de rutiner som sjukhuset har byggt upp kring henne.

Signe kämpar på. Hon har dock fått en infektion så de har bytt antibiotika på henne. Hon bör svara inom de närmsta dygnen. Hon är enligt läkaren mycket aktiv och vaken. När jag är där är hon väldigt trött, men det är väl naturligt att hon sover lite emellan allt som sker.
Hon är fortfarande kopplad till respiratorn men man har börjat träna henne med lägre tryck i perioder. Hon svarar bra på det.
Läkaren sa idag att det kommer att ta lång tid tills hon får börja äta. Hon är spänd över magen och har ett parti som är lite hårdare. Kirurgen var upp till henne igår, men tyckte inte att det var något att hetsa upp sig över. Som förut så behöver hon TID...... Å de ger vi naturligtvis henne. Hon är en riktig kämpe.

Mamma och pappa är kvar tills helgen. Sen hoppas jag att Henrik och Ulla kan komma hit relativt snabbt så vi kan flytta ifrån sjukhuset in på ett lägenhetshotell igen. Tiden kommer ju gå betydligt fortare när vi kan få bo på hotell med Hilda, istället för här på sjukhuset. Sköterskor, städare m.m. tittar konstant in till oss och undrar om vi behöver något... I morse kom första besöket 5,30!!!! Då kom de med lite varmt te!!!!! Sen rullade det på efter det..
Känns inte som om man vill bli kvar här längre än nödvändigt, även om det är ett mycket fint rum!

/M

2 kommentarer:

  1. Låter underbart Mia! Skönt att det går framåt med båda flickorna!

    SvaraRadera
  2. Really good update, hurra hurra !!!! Krysser alt for at alt fortsetter med oppturer nå <3

    klem fra Norge <3

    SvaraRadera