Hur berättar man en hemlighet...

...tror att vi just har gjort det!

måndag 24 oktober 2011

Oups!

Eh... Jo, men det blev väl ganska bra, eller??

http://svt.se/2.162222/sida#video2577417=2570516

/M

6 kommentarer:

  1. Sååååå bra, Maria! Du uttrycker dig så väl. Jag gillade också intervjun med Kavita. Kommer ihåg henne från när vi skulle välja vår SM. Är så glad över att hon blivit gravid och det går bra:)

    SvaraRadera
  2. Tack Maria!! För att du ger en sån ärlig intervju, såna ärliga svar till dem som tycker att det är fel att använda sig av "att låna en mage" Jag vart arg när jag såg programet igår, upprörd.. För vem bestämmer om man ska få bli förälder eller ej? Kvinnorna i Indien är inte dumma eller korkade, de är ett fritt val!! NI ska vara så stolta över era flickor och erat beslut.. Det är många i Västerås som tycker att ni gjort helt rätt!! Kram

    SvaraRadera
  3. Härligt att läsa om era framsteg o se de söta bilderna. Intervjun gjorde du jättebra. Stort lycka till framöver o tack för att ni delar med er av er familjeresa. Pernilla (spyken).

    SvaraRadera
  4. Åh så skönt att läsa om era framsteg! Önskar er all lycka, hoppas de fortsätter gå åt rätt håll nu. Tänker på er! Underbara bilder på två underbara tjejor :) Hälsa hela familjen så gott! Hade på känn att du/ni skulle vara "med" i de programmet, du gjorde de jätte bra! Sköt om er <3 Kramar/ Sandra R

    SvaraRadera
  5. Vilken bra intervju du gjorde Maria. Har även läst samtliga blogginlägg och medan tårarna har runnit har jag gång på gång insett hur otroligt stark du är. Fortsätt vara stark och lycka till.
    Jeanette (Harrys mamma)

    SvaraRadera
  6. FANTATISK intevju!!! Jäklar vad du är duktig! Jag var visserligen positiv till det beslut ni fattat redan innan, men om jag inte varit det så hade dina ord förmodligen förklarat allt för mig på ett sätt som gjort att jag skulle förstå mera och bli positiv. Jag beundrar dig totalt för din styrka!
    Återigen tack för att vi får "dela" er historia genom bloggen!
    Jenny (med Glaesir)

    SvaraRadera