Hur berättar man en hemlighet...

...tror att vi just har gjort det!

torsdag 10 november 2011

Vaccinationsdags

Igår fick våra flickor sin första vaccination. Det gick verkligen jätte bra, de var så duktiga båda två!
Men kvällen slutade i lätt kaos...
Jag tog flickorna i bilen vid lunch och åkte till Stockholm för att lämna mamma på Bromma. Det gick ganska bra dit medan hemresan blev lite svettig. Signe grät hejdlöst i dryga halvtimman. Jag fick stanna vid två tillfällen för att försöka trösta henne, men det hjälpte knappt.
Väl hemma fick hon mat vilket slutade i att hela golvet blev nerkräkt.. ..och så fortsatte det under kvällen...
Signe gnäller och är hungrig, får mat, kräks, blir hungrig, får mat, kräks osv...
Fyra gånger kräktes hon igår kväll. Sista gången kräktes hon ner hela sig själv, hela skötbordet och golvet under. Det blev till att dra fram badbajan för att få bort allt.
Till sist fick jag i henne en alvedon och strax efter fick hon en halv portion som hon fick behålla. Äntligen kunde hon somna för natten... Gissa om hon var hungrig i natt när hon vaknade?!?!
Hilda var också väldigt gnällig går och fick en alvedon även hon.. Sen kom leendet tillbaka!

Dagen före var jag in till sjukhuset med Signe för att göra ytterligare en passageröntgen. Trots många stora krokodiltårar och mycket skrik så gick det ganska bra. Röntgen visar inget konstigt i magen, inga stopp, trånga passager eller ärrvävnader som ställer till det. Hon har väldigt jobbigt med sin mage, men det känns väldigt skönt att veta att det inte är något fel på henne.

Ny dag, nya möjligheter!!

/M

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att det inte var något allvarligt med Signes mage. Hoppas verkligen att det blir bättre och att hon slipper ha ont... Skönt för er också om de sover bättre på nätterna. Hoppas att du mår bättre och att du hinner ta hand om dig själv lite mitt i allt. Tänker på er och skickar varma kramar till er alla. / Anna G

    SvaraRadera
  2. Skönt att läsa att Signes undersökning gick bra. Hoppas att flickorna mår bättre idag, att det bara var en reaktion på vaccinet. Hoppas du har lyckats ta dig tid att söka hjälp själv mot din värk. Håller tummarna på att ni får en lugn och mysig familjehelg med friska och glada barn, så ni får lite ny energi. Kram Pernilla (spyken)

    SvaraRadera