Hur berättar man en hemlighet...

...tror att vi just har gjort det!

söndag 4 mars 2012

Pengar.... Eller snarare brist på pengar!

Efter påtryckningar från Andrea på Petö träningen om att elektrodressen eller snarare el-terapi med hjälp av TENS skulle kunna hjälpa Signe väldigt mycket med dels stabiliserning av bålen och dels avslappning av armarna, så har jag fått kontakt med killarna på inerventions. (www.inerventions.se)
Jag är SÅ sugen på att komma igång med den typen av träning. Hjärnan utvecklas i väldigt hög takt under ett barns två första levnadsår och jag vill inte missa värdefull tid.
Självklart är uttrycket bättre sent än aldrig alltid passande när det gäller träning av olika slag men i det här fallet så tror jag vi har väldigt mycket att vinna på att arbeta med Signes spännningar i så ung ålder som möjligt.
Problemet då!!! Utbildningen kommer att kosta 25 000 sek.
Med tanke på att vi redan lagt ner alla våra sparade pengar på Signes (och även Hildas) sjukhuskostnader, med tanke på att vårt boende i Indien blev väldigt dyrt pga det långa uppehället, med tanke på att jag inte tagit ut någon lön sedan i somras, med tanke på att vi inte får varesig barnbidrag eller föräldrarpenning och inte minst med tanke på hur otroligt generösa våra föräldrar redan har varit så är 25 000 väldigt väldigt mycket pengar just nu........................................................

Kan bara hoppas att tingsrätten fattar ett beslut snart så att vi åtminstone kan få ut barnbidrag och föräldrarpenning.
ÅNGEST!!!!!
Känns förhoppningsvis bättre i morgon, men f-n vad drygt det är när det är pengar som styr!
Var bara tvungen att skriva av mig lite ;)

/M

3 kommentarer:

  1. Jadu, då är det ändå lite mindre än vad vi gav! Visst är det mycket pengar, de som har assistans har ju fördelen att de får dressen betald. Men vi som inte har det får hosta upp med egna pengar. Väl värt det dock. Kul att Andrea tipsade om det. Det finns stipendier att söka, testa det! Finns lite tips i Kunskapsbanken på CPF, samt en länk på KP för alla såg jag. Har du några frågor om dressen är det bara att höra av sig!

    SvaraRadera
  2. Åh. Suck. Vet hur det känns att vara pengarlös. Hemskt känns det. Undrar om det kunde gått att hitta en sponsor? Stor kram!

    SvaraRadera
  3. Härligt att läsa om framstegen, men så hemskt att det tar sån tid med beslut från tingsrätten, så att ni ska behöva kämpa även med ekonomin. Håller tummarna att framstegen fortsätte och att ni får ett positivt beslut från tingsrätten snart. Kram Pernilla (spyken)

    SvaraRadera